Hallo. Wij zijn Algemeen Taxiverzekering

We praten niet graag over onszelf. Veel liever hebben we het over jou. Wat jou bezighoudt en hoe we jou kunnen helpen. Maar we begrijpen dat je ook wilt weten wie wij zijn.

Over ons

Algemeen Taxiverzekering

Algemeen taxiverzekering is een onderdeel van GetCover bedrijfsverzekeringen BV. Wij Algemeen taxiverzekering zijn gespecialiseerd in het aanbieden van goedkope en betrouwbare taxiverzekeringen. Wij hebben goede relaties met alle taxiverzekeraars die taxiverzekeringen aanbieden. Door onze goede samenwerking met deze taxiverzekeraars kunnen wij goede services bieden en trachten altijd naar de goedkoopste verzekering die bij uw taxionderneming past. Door onze kennis en kunde kunnen wij taxiorganisaties voorzien van de beste offerte, waarbij de prijs-kwaliteit verhouding altijd gewaarborgd blijft. Is uw taxiorganisatie gevestigd in de een van de grote steden, zoals; Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, dan kunt u ook bij ons verzekeren. Wij maken namelijk geen onderscheid in de vesteging van uw taxiorganisatie. Wij trachten ongeacht de vestegingslocatie u de beste prijs- kwaliteit offerte uit te brengen. Schroom niet en vraag vandaag nog een offerte aan, ons team zal direct voor u aan de slag gaan om te kijken welke offerte het best bij uw past.
Algemeen taxiverzekering is RMIA gecertificeerd. Dit betekent dat u van ons hoogwaardige advies kunt verwachten door onze grote mate van vakkennis. Wij werken samen met bijna alle verschillende verzekeraars in Nederland. Zo weten wij zeker dat u ook over deze dienstverlening uiterst tevreden zult zijn.

Zes beloften

Wij bieden u zes beloften welke u terug zal vinden in de service die wij zullen leveren, namelijk:

1 Meedenken met de klant, om te komen tot de beste oplossing
2 Het bieden van een goede bereikbaarheid, zowel per mail als telefonisch
3 Een online klantenservice dat voldoet aan de eisen van de klant
4 Het bieden van persoonlijke service
5 Altijd opzoek naar de de beste deals
6 Het bieden van snelle reacties

Heeft u nog vragen?

Als u uw vraag niet kunt vinden in onze FAQ, kunt u altijd contact met ons opnemen. We zullen u z.s.m. antwoorden!

(020) – 215 71 74

We helpen u graag.

info@algemeentaxiverzekering.nl

Sneller manier om antwoord te krijgen.