Taxi direct verzekeren

Ben je taxichauffeur en wil je je taxi direct verzekeren? Of wil je een offerte ontvangen voor je wagenpark? Dat kan! Bij ons ontvang je per mail de offerte en vaak kunnen wij jouw taxi nog dezelfde dag verzekeren. In de meeste gevallen krijg je direct dekking voor je taxi en kun je snel, verzekerd en dus veilig de weg op.

Het belang van een taxiverzekering

Je taxi is als chauffeur het allerbelangrijkste. Het is namelijk de motor van je bedrijf. Daarom is het van levensbelang dat je zorg draagt voor de verzekering van je taxi. Een verzekering zorgt er namelijk voor dat je onbezorgd de weg op kan. Taxi direct verzekeren? Dan ben je bij algemeentaxiverzekering.nl altijd welkom.

Taxi direct verzekeren vanaf 0 schadevrije jaren

Sinds januari willen veel verzekeraars geen taxi’s meer verzekeren. Als ze dat wel doen eisen ze vaak minimaal 3 schadevrije jaren. Bij ons is dit niet het geval. Zo kan iedereen bij ons terecht! Zelfs chauffeurs met 0 schadevrije jaren. Heb je min schadevrije jaren? Neem ook dan contact met ons op zodat we je een aanbod kunnen doen.

Wanneer gaat mijn dekking in?

Je wilt je taxi direct verzekeren. Daarom zorgen wij ervoor dat de dekking van je verzekering zo snel mogelijk ingaat. De dekking van je taxiverzekering gaat in zodra je hiervan door ons telefonisch op de hoogte bent gesteld of zodra je per e-mail een bevestiging van je dekking hebt ontvangen. In de regel zal dit tijdens werktijden dezelfde dag nog geschieden.

Jouw taxiverzekering ook snel geregeld? Vraag dan vandaag nog een offerte voor een taxiverzekering bij ons aan.

De voordelen van je verzekeren bij algemeentaxiverzekering.nl:

  • Iedereen kan bij ons terecht! Zelfs met 0 schadevrije jaren.
  • Wij verzekeren je bovendien van de beste service en zijn altijd goed bereikbaar.
  • Jouw taxiverzekering snel geregeld: vaak is directe dekking mogelijk.
  • Goedkoper vind je niet! Bij ons bespaar je op jouw taxiverzekering.
  • Wij zorgen voor een snelle en nette schadeafhandeling.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1: dat zegt niet alles, maar dat zegt wel veel!

Direct een offerte aanvragen? Klik hier!