Taxiverzekering

Ben je op zoek naar een goedkope en betrouwbare taxiverzekering, waarbij je direct dekking hebt? Sinds januari 2020 zijn verschillende grote verzekeraars, zoals Nationale Nederlanden en Allianz gestopt met het aanbieden van taxiverzekeringen. Verzekeraars die nog wel taxiverzekeringen aanbieden stellen daar bovendien nog strengere eisen aan. Hierbij kun je denken aan een minimum aantal opgebouwde schadevrije jaren, waar bij veel chauffeurs geen sprake van is. Daarom introduceert Algemeentaxiverzekering.nl een platform waar elke taxichauffeur terecht kan voor een goedkope en betrouwbare taxiverzekering.

Een goedkope taxiverzekering voor iedereen

Op zoek naar een goedkope taxi verzekering? Zoals je misschien wel weet kun je als taxichauffeur niet meer terecht bij de standaard verzekeraars. Ben je toch op zoek naar een verzekering voor een lage prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kan elke taxichauffeur terecht voor een goedkope en betrouwbare taxiverzekering. Wij vinden namelijk dat iedereen het recht heeft om zich te verzekeren tegen een betaalbaar tarief.

Met een goed gevoel de weg op

Natuurlijk wil je als eigenaar van een taxibedrijf 100% zekerheid dat je te allen tijde goed verzekerd bent. Daarom bieden wij je een complete verzekering aan, waarbij je zelf kunt kiezen uit het type dekking. Bij ons heb je de zekerheid dat je nu én in de toekomst goed bent verzekerd. Zo kun je altijd goed je werk blijven doen! Omdat wij dagelijks taxiverzekeringen afsluiten, zijn wij bekend in de taxibranche. Ook bij een schade of vragen over jouw taxiverzekering kun je daarom rekenen op de service van ons bedrijf!

De voordelen van je verzekeren bij algemeentaxiverzekering.nl:

  • Iedereen kan bij ons terecht! Zelfs met 0 schadevrije jaren.
  • Wij verzekeren je bovendien van de beste service en zijn altijd goed bereikbaar.
  • Jouw taxiverzekering snel geregeld: vaak is directe dekking mogelijk.
  • Goedkoper vind je niet! Bij ons bespaar je op jouw taxiverzekering.
  • Wij zorgen voor een snelle en nette schadeafhandeling.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1: dat zegt niet alles, maar dat zegt wel veel!

Direct een offerte aanvragen? Klik hier!