WA Taxi

Zoals bekend zijn veel verzekeraars reeds geruime tijd gestopt met het aanbieden van verzekeringen aan taxibedrijven. Hierdoor kan het moeilijk zijn om een geschikte WA Taxi verzekering te vinden. Dit resulteert soms zelfs in het onverzekerd rondrijden van taxi’s. Ook komt het voor dat personen hun taxi particulier verzekeren. Beide opties zijn erg onverantwoord en bieden geen dekking aan passagiers wanneer er een ongeval plaatsvindt. Het is daarom zeker zaak om je taxi goed te verzekeren, zodat je met een gerust hart de weg op kan.

WA Taxi verzekering afsluiten

Je bent dus op zoek naar een goede en betrouwbare WA Taxi verzekering. De WA taxi verzekering is een goede keuze als je een voertuig in je bezit hebt dat ouder is dan 10 jaar. Deze verzekering dekt namelijk de schade die je met je taxi bij anderen veroorzaakt. Deze basisverzekering dient iedere taxichauffeur minimaal af te sluiten.

Past deze taxi verzekering bij mij?

Als je een WA verzekering afsluit dan ben je verzekerd voor: schade aan anderen en krijg je hulpverlening na een ongeluk (ook in het buitenland). Waar je met deze verzekering niet voor bent verzekerd is: schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt, schade die ontstaat tijdens verhuur, opzettelijke schade of schade als gevolg van alcohol of drugsgebruik. Vind je het belangrijk om ook schade aan je eigen auto te verzekeren? Kies dan voor een Allrisk taxiverzekering.

WA Taxi afsluiten op welke naam?

Je kan er zowel voor kiezen om je taxiverzekering af te sluiten op je eigen naam, als op je bedrijfsnaam. De naam die je aan ons doorgeeft zal weergegeven worden op je polis, je groene kaart en op de facturen. Bijna alle rechtsvormen kunnen een taxiverzekering afsluiten, namelijk: een eenmanszaak, BV, VOF, ZZP’er en een maatschap.

Jouw taxiverzekering ook snel geregeld? Vraag dan vandaag nog een offerte voor een taxiverzekering bij ons aan.

De voordelen van je taxiverzekering vergelijken bij algemeentaxiverzekering.nl:

  • Iedereen kan bij ons terecht! Zelfs met 0 schadevrije jaren.
  • Wij verzekeren je bovendien van de beste service en zijn altijd goed bereikbaar.
  • Jouw taxiverzekering snel geregeld: vaak is directe dekking mogelijk.
  • Goedkoper vind je niet! Bij ons bespaar je op jouw taxiverzekering.
  • Wij zorgen voor een snelle en nette schadeafhandeling.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1: dat zegt niet alles, maar dat zegt wel veel!

Direct een offerte aanvragen? Klik hier!